9 Ekim 2009 Cuma

HERBALCİLERE AÇIK MEKTUP

Farkındamısınız? Hepiniz adeta birbirinizin fotokopisi gibisiniz. Mutlaka ya anneniz, ya babanız, ya nineniz, ya da dedeniz, yıllardır doktorların bir türlü çare bulamadığı esrarengiz hastalıklarını bu herbal mereti ilaçlar mucizevi bir şekilde hallediverdi.

Hepizin sanal bir dünyası var. Herbal firmasının ve ürünlerinin sınırlarını çizdiği bu sanal dünyada gerçeklerden habersiz, saadet zincirleri kıskacında çevre dostlarınızı yolunacak tavuk gözü ile bakarak, sanal dünyanıza konan o zenginlik hedefine doğru dolu dizgin koşturuluyorsunuz.

Çoğunuz bu işin uzmanı değilsiniz. Ne bu ürünlerden anlarsınız, ne de bu ürünlerin yapımında kullanılan katkı maddelerinden ve teknolojilerinden anlarsınız. Bütün derdiniz var mı yokmu para. Adeta hipnotizma olmuş gibisiniz. Beyinleriniz yıkanmış. Size ezberletilenleri papağan gibi tekrar ediyorsunuz. Onun için birbirinizin fotokopisi gibisiniz. Diliniz de genellikle saygısız ve edepsiz.

Bu oyunun para kazanma numaralarını iyi öğrenmişsiniz de bu oyunun yarın başınıza öreceği çorabın vahametini göremiyorsunuz. Bu işe ilanihaye devam edemiyeceksiniz.Ya sağlığınız aniden tehlikeli boyutta bozulunca iş işten geçmiş ah ben ne yaptım pişmanlığı içerisinde çaresiz kalacak veya hesap gününde kandırdığınız insanlar için sorgulandığınızda saçınızı başınızı yolacak ama bir çare bulamayacaksınız. İşte oyunun bu tarafı için biz insanlarımızı, sizleri uyarmaya çalışıyoruz.

Yol yakınken bu işten vazgeçin. Bizim size son tavsiyemiz bu olsun.
Sağlık ve selamet dileklerimizle
GIDA RAPORU

3 yorum:

  1. i Sayin Igein, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi temsilcisi degilim, is için kisisel bir kredi gerekiyor? Bu e-posta bize ilgileniyorsaniz eger biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek: Eger kredi transferi belge derhal ok ile devam etmek ( igein_h_yizevbekhai@admin.in.th )

    YanıtlaSil
  2. SEN OLMASAN BİLE HLF DÜNYA DA 7 MİLYAR DOLAR CİRO ÇEVİRİYOR..BOŞ YÖNLENDİRME BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL SENİN CEBİNE PARA GİRSİN SONRA KONUŞALIM...

    YanıtlaSil
  3. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp bize ulaşın: +1(515)293-5520

    YanıtlaSil