9 Ekim 2009 Cuma

SARISABIR ALOEVERA

“Vatanı Kuzeydoğu Afrika olan bu tür çok eski zamandan beri Akdeniz ülkelerinde ve Antalya (Demre) çevresinde yetiştirilmektedir. Yapraklarından elde edilen usare müshil olarak kullnılır.” (Prof. Dr. Turhan Baytop. Türkçe Bitki Adları Sözlüğü. ANKARA-1994)

Yukarıya aldığım bu ifade çok ciddi bir araştırma kitabından alıntılanmıştır. Yüz yıllardan beri şifalı bitkilerle uğraşan insanlarımız tarafından bilinen ve belli hastalıklar için kullanılan SARISABIR bitkisi, uluslar arası saadet zincirleri oluşturmada marifet sahibi üç kağıtçıların eline geçince, ALOEVERA ismi ile, çeşitli ülkelerdeki saf insanları aldatacak, her derde şifa olan mucizevî bir ilaç haline getirilmiş.

Bir şarlatanın evlere dağıttığı bir el ilanında, Türk Alfabesininin tamamına yakın harfleri ile başlayan tam 71 tane hastalığa iyi geldiğini yazmış. Bir diğeri sokaklarda dağıttığı el ilanında ise bakın ne yazıyor: "Yeni bir iş fırsatına açık mısınız? Haftada 500 Dolar kazanabileceğinizi düşünebiliyor musunuz?.......hemen bu gün arayın!”

FOREVER LIVING PRODUCTS firmasını bileniniz var mı? Bizim yüzyıllardır bildiğimiz SARISABIR onların eline geçince her derde deva mucizevî ilaç oluveriyor. Bizim açıkgöz vatandaşlarımız da hemen balıklama atlıyor ve örneklerini yurtdışında gördüğümüz saadet zincirine halka oluyor. Kraldan çok kralcılığa soyunarak, kendi vatandaşlarını bu işin içine sokuyorlar. Batı hayranlığı genlerine kadar işlemiş vatandaşlarımız da, bu mucizevî(!) ilaca sahip olabilmek için, sonunda hüsrana uğrasa da büyük paralar ödemeyi göze alıyor.

Biz SARISABIR(ALOEVERA) bitkisine karşı değiliz. Bilakis şifalı bitkilerle tedaviyi teşvik etme taraftarıyız. Bizim maksadımız, bu ilaç etrafında oynanan saadet zincirleri oyunlarına karşı toplumumuzu uyarmak,bu bitki etrafında, tamamen menfaat hesaplarına dayalı aşırı mubalagayı normal çizgisine getirmektir.

Dikkat edin, bu ürünleri serbest piyasada market ve eczane raflarında bulamazsınız. Ancak, saadet zincirinin bir üyesinde bulabilirsiniz.

Bu tür organizelerin başına doğru gidebildiğiniz taktirde de ekseriya bir İslam düşmanına, ya da bir Yahudi firmasına ulaşmak olağan olabilmektedir. Yukarıda ismini verdiğimiz firma , sırf Müslümanları kandırabilmek için, ABD’de tüm Müslümanlara hitab eden IFANSA gibi bir kuruluş dururken, Kaliforniya’da adı güya İslamic Society olan ve tanınmamış bir kuruluştan sertifika aldığını belirtiyor.

Ayrıca,normalde cok ucuza mal olabilecek bu maddelerin ithali için büyük dövizlerin ödenmesi, ya da zincir halkalarından birkaç tanesinin gümrük kapılarında oluşturulması ile, gümrük vergilerinden de tasarruf sağlanabilmesi söz konusu olabilir.

En önemlisi de, bu maddelerin muhafazası için, rengi için, kıvamı için, tadı için ,ekseriya dinen haram hükmünde katkı maddelerinin kullanılması büyük tehlike arzetmektedir.

Biz, bu ve buna benzer konuları ziyaretçilerimize anlatmaya devam edeceğiz. Ziyaretçilerimizden de isteğimiz, aynı görüşleri paylaşıyorlarsa bu uyarıları ve duyuruları çevrelerine ulaştırmaları, bizde yanlış buldukları bir husus varsa bizi ikaz etmeleridir.

Yard.Doç.Dr.H.K.Büyüközer

20 yorum:

  1. verilen adreste yazarın iftiraları ve açıklamalar yapılmıştır.

    http://www.forumnetworkmarketing.org/viewtopic.php?f=49&t=3527&sid=7b67de7dc4d24545a55070536dcf6312

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adres çalışmıyor!
      Hakkınızda onlarca şüpheli durum var.
      Diğerlerinden farkınız yok!

      İlaç şirketleri ile bu gibilerin patronlarının ortak olduğunu düşünüyorum.

      İlaç kullanmayan, kendisini bitkilerle tedavi etmenin yollarını arayan, ilaçlarla daha fazla hasta edilen insanları sözde iyileştirme çalışması.

      Önce çeşitli yollarla hasta et, sonra iyileştir!
      Her iki durumda da paraları al.

      Sil
  2. http://www.forumnetworkmarketing.org/viewtopic.php?f=49&t=3527&sid=7b67de7dc4d24545a55070536dcf6312

    YanıtlaSil
  3. http://www.forumnetworkmarketing.org/viewtopic.php?f=49&t=3527&sid=7b67de7dc4d24545a55070536dcf6312

    YanıtlaSil
  4. http://www.forumnetworkmarketing.org/viewtopic.php?f=49&t=3527&sid=7b67de7dc4d24545a55070536dcf6312

    YanıtlaSil
  5. SARISABIR ALOEVERA bitikisini ben FOREVER olmaya hiçkimseden duymamış olacaktım + Orjinalini içmemiş olacaktır siz kimi kandırıyorsunuz ? İskoçyalı milyoner bir adam milyon hektar arsalar satın alıp AloeVera bitkisinin en vitaminlisini yetiştirirken siz merdiven altı çalışan içine sukatarak millete satan yada içinde ne olduğu belli olmayan + STABiLiZE edilmediği için vitamin mineral aminoasit özelliğini yitirmiş portakal suyundan beter olmuş diğer sahte ürünleri nasıl olurda insanlara önerirsiniz ? ALLAH(cc) aklınızı kullanmaz mısınız diyor. ForeverLiving AloeVera'da dünya lideri bir firma ve esas işi AloeVera bitkisi .. siz bu firmayı hangi hakla karalama çabası içine giriyorsunuz aklınızı kullanmazmısınız ? ForeverLiving olmasa bana ve benim çevreme kim Mucize bitkiyi anlatacak ve dünyada böyle bir bitki olduğunu söyleyecekti ? Sen mi ? Sen daha bahçende kendine 3-5 tane AloeVera yetiştiremezken kime ne faydan olabilirki koca firmayı kötülemeye kalkıyorsun ? ALLAH'tan korkmazmısın be adam ?

    YanıtlaSil
  6. KEDi ULAŞAMADIĞI ciğere MUNDAR dermiş lafını bizim insanımızdan bazıları resmen haketmektedir. Daha kendi bahçesinde(tabi kendi bahçende yoktur apartmanda oturup millete ahkam kesmek kolay) 3-4 tane ikramedecek ALLAH yapısı mucize bitki AloeVeran bile yokken bu işi profesyonelce yapan dev firmayı karalamak soytarılıktan başka birşey değil. Ayrıca kimse kimseye zorla git içinde AMiNOASiT+Vitaminler+Mineraller bulunan bu buhteşem bitkiden iç ve sağlıklı + zeki ol demek zordundada değil .Herkez zeki olmasada olur herkez sağlıklı olmasada olur herkez hakettiği gibi yaşar. Sen sabah kuru poğça açma ye çay iç ve bu şekilde daha sağlıklı olduğunu düşünerek yaşa böyle mutlu ol. Ayrıca gerçek AloeVera DetoX özellii sayesinde BAĞIRSAK KANSERiNi ÖNLÜYOR bağırsaktaki kimyasalların vücuttan atılmasını sağlıuyor.. ama sana birşey olmaz içmesende olur, ilerde kendin gibi çok akıllı insanlarla hastane hastane gezersin ve o hastanelerde yahudilere ait olacak bunu hatırlarsın.

    YanıtlaSil
  7. i Sayin Igein, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi temsilcisi degilim, is için kisisel bir kredi gerekiyor? Bu e-posta bize ilgileniyorsaniz eger biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek: Eger kredi transferi belge derhal ok ile devam etmek ( igein_h_yizevbekhai@admin.in.th )

    YanıtlaSil
  8. çok komiksiniz sayın pr.yardımcısı..söylermisiniz hastalarınıza ilaç yazmak ve sadece ilaç yazmaktan başka ne faydanız varrr.

    YanıtlaSil
  9. çok komiksiniz sayın pr.yardımcısı..söylermisiniz hastalarınıza ilaç yazmak ve sadece ilaç yazmaktan başka ne faydanız varrr.

    YanıtlaSil
  10. Dr bilgi paylaşmış ve kimseye hakaret etmemiş kötü bisi dememiş herkesin doğrusu farklıdır ama siz ne kadar çirkince karşılık veriyorsunuz. Biraz insan olmayı öğrenin ondan sonra şu ürün iyi bu böle deyin biri de çıkmış anca ilaç yazarsın falan diyor insanları tedavi etmek en büyük yardım zaten anladığım kadarıyla sizin ürününüzü bu özellikte o zaman sizin ürününüzün ne faydası var desem ne saçma olur dimi insanlara ithamlariniza ve sözlerinize dikkat edin biraz saygılı olun ya biraz. Ürününüzü araştırıyorum almak istiyordum ama bu kadar çirkince savunma çok itici. Bir insan kendine ve ürününe güveniyorsa bu denli cevaplar vermez saldırıya geçmez

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. biraz araştırınca Yard.Doç.Dr.H.K.Büyüközer isminde biri olmadığı anlaşılıyor. iftira at izi kalsın öyle mi?

    YanıtlaSil
  13. Ben arkadaş gibi düşünüyorum. Ülkemiz cennet
    Doğal ürünler mevcut kendi ürettiğimiz doğal ürünleri kullanmalıyız. Herşey birazda psikolojide bitiyor çok para veriyorsunuz ve iyi geleceğine inanıyorsunuz. Aktarlardan alınca ucuz oluyor ve daha kullanırken inanmiyorsunuz .
    Ne satıcıyım ne alıcı fikrim bu. Mesela yiyebilen insan balık yer. Balık yağı nedir. her yer deniz.

    YanıtlaSil
  14. Yorum yazanların çoğu satıcı bu arada kullananlar yazarsa daha iyi olur. Kimse yoğurdum ekşi demez

    YanıtlaSil
  15. Yorum yazanların çoğu satıcı bu arada kullananlar yazarsa daha iyi olur. Kimse yoğurdum ekşi demez

    YanıtlaSil
  16. Merhaba ürün kullanıcısı olarak yazıyorum. Forever Living ile yıllar önce tanışmıştım ilk kullandığım ürün diş macunu olmuştu ve inanılmaz memnun kalmıştım. Şimdi bir kez daha edinebildim ve ayrıca cildimdeki akne ve sivilceler için bazı bakım ürünlerine başvurdum. Cildim hızla düzelme kaydederken gözle görülür şekilde iyileşme kaydediyor ve ciddi içime sinen bir süreç yaşıyorum. Evet ayrıca iyileşme hikayeleri ile karşı karşıya kalıyorum hemde yaşayan insanlardan yeri geliyor birebir dinleme şansım oldu. Bu ürünü savunmaktan ziyade forever livingin ürünlerine güvenmemi sağladı. İyi ki böyle ürünler üreten bir Forever Living var.

    Tek diyeceğim şey şu ki;

    Forever Livingi yaşayan bilir. Bir kere denemek bile insana çok şey anlatıyor.

    YanıtlaSil
  17. Eşim crohn hastasıydı. Forever living ürünleri sayesinde kurtuldu. Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  18. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp bize ulaşın: +1(515)293-5520

    YanıtlaSil